eBook "Udělej to domácí:

Sýry a mléčné výrobky"

Kompletní průvodce pro začátečníky a mírně pokročilé, které také nadchla domácí výroba sýrů. Včetně receptů a podrobných postupů.

Napadlo vás někdy, jak se vlastně vyrábí sýr?
Proč má Hermelín bílý kožíšek nebo jak vznikají tak oblíbené Korbáčky?

Myslíte, že je to šíleně složitý proces, ke kterému potřebujete profi vybavení a téměř výzkumnou laboratoř? 
Taky jsem si to kdysi myslela.

A mám pro vás dobrou zprávu - NENÍ.

Vždyť sýry lidstvo vyrábí od nepaměti. A s tímto eBookem to zvládnete i vy. Doma. Ve své vlastní kuchyni.

Tento eBook je to pravé pro vás pokud:

  • Milujete sýry
    Ano, to je asi základní předpoklad 🙂
  • Chcete sobě a své rodině dopřát domácí produkty bez chemických konzervantů, zahušťovadel a podobných chuťovek
    To byla i moje motivace, když jsem se sýrařením kdysi začínala
  • Chcete si užít tu radost z vlastnoručně vyrobených pochoutek
    Nikdy nezapomenu na ten pocit, když jsem držela v ruce svůj první sýr
E-book jsem četla jedním dechem. Naprosto skvěle a jednoduše popsaná výroba sýru se vším všudy. Je v něm všechno, co začátečník i pokročilý potřebuje. Nečekejte žádné záludnosti a složitosti sýrařské výroby. Zuzka vše zjednodušila na nejběžnější měrné jednotky. Vše je krásně a výstižně popsáno, jen se pustit do díla a vychutnat si vlastnoručně vyrobený sýr.
Zdenka RŮŽOVÁ KUČERAVÁwww.zdenkaruzova.cz

Co v eBooku najdete?

  • Vše, co potřebujete vědět, než se pustíte do práce
    Jaké mléko je vhodné pro výrobu sýrů, jak ho ošetřit a tak dále.
  • Seznam potřebného vybavení
    Včetně toho, kde ho pořídit. Co si pořídit a co je naopak do začátku zbytečné.
  • Postupy a pojmy, které je třeba znát
    Včetně fotografií pro lepší pochopení.
  • Spoustu receptů
    Recepty jsou sepsané tak, aby je pochopil i naprostý začátečník.
Jedním slovem WOW! Ebook Udělej to domácí: Sýry a mléčné výrobky je super skvost. Odjakživa jsem velkou milovnicí sýrů a teď, když jsem navíc maminkou tří synů, hodně řeším složení potravin a spoustu jídla tedy vyrábíme doma. Zuzčin ebook jsou dopodrobna zpracované postupy, jak v domácím prostředí i nezkušený sýrař začátečník vyrobí lahodné sýry, nechybí ani doporučení na vybavení či vysvětlení pojmů. Doporučila bych ho lidem, kteří mají zájem o kvalitní a chutnou stravu, ale i těm, kteří rádi v kuchyni tvoří a zkouší nové věci.
Pavla GWUZDIOCH KAŠŠAIOVÁ

Jmenuji se Zuzana Hradílková a sýraření se věnuji už několik let. 

Vím, jak můžou být začátky těžké. Metoda pokus - omyl sice funguje, ale někdy dokáže člověka pěkně otrávit nebo i úplně odradit.

Ale taky vím, jakou radost člověk má, pokud se mu podaří něco vytvořit vlastníma rukama.

Tento eBook jsem napsala pro vás. Ať už jste úplný začátečník nebo už máte nějaké zkušenosti třeba s výrobou jogurtu nebo nějakého základního sýra.

Ale pozor! Sýraření způsobuje závislost.

Ebook o sýraření mě nadchnul. Je psaný velice čtivým jazykem. Nemohla jsem se od něj odtrhnout. Překvapilo mě, jak je výroba některých druhů mléčných výrobků snadná.
Jana KOŘÍNEK KOLDOVÁwww.jkkjana.cz

EBook "Udělej to domácí: Sýry a mléčné výrobky" už má doma přes 400 spokojených klientů. 

Cena eBooku je 590,-

Co za tuto cenu získáte?

  • Průvodce, který vás srozumitelně a krok za krokem provede vašimi začátky s výrobou sýrů
  • Vyhnete se metodě pokus - omyl, se kterou jsem kdysi začínala já a která mnohdy skončila vylitím i desítek litrů mléka
  • Podrobné recepty a návody včetně fotografií, které jsou sepsané tak, aby je pochopil opravdu každý
  • Základní znalosti, se kterými při trošce chuti a tréninku budete schopni vyrobit v podstatě jakýkoliv sýr

Jako BONUS získáte přístup do uzavřené skupiny na Facebooku, určené pouze pro majitele tohoto eBooku.

Ať už budete potřebovat s čímkoliv poradit nebo se chtít pochlubit, co se vám povedlo (nebo třeba nepovedlo :-)), najdete ve skupince podporu, inspiraci i další recepty.

A nezáleží na tom, jestli zůstanete pouze u základních sýrů jako je Farmářský sýr nebo Korbáčky a nebo se časem budete chtít pustit třeba do Parmezánu.

Přiznám se, že doby, kdy jsem zavařovala ovoce a pekla vánoční cukroví mám už dávno za sebou, i když… Doba covidová mě přiměla zůstat doma, věřím, že jen na chvíli, se vzdát mé největší lásky – cestování a tak mám víc času i na jiné věci. V loňském roce se mi narodil první vnouček a světe div se, začala jsem vařit domácí ovocné přesnídávky a péct zdravé moučníky pro batolata. Takže, kdoví? Třeba se pustím i do výroby domácích sýrů. A tady musím konstatovat, že receptář „Sýry a mléčné výrobky“ od Zuzky Hradílkové je k tomuto účelu naprosto nenahraditelný. Mám ráda názorné ukázky, kterých je v e-booku spoustu, mám ráda popis, pro mne neznámých postupů krok za krokem, v přívětivém tónu. Pohodové „vyprávění“ Zuzky mne vážně baví. Pro ty hloubavější nechybí vysvětlení důležitých pojmů a výrazů, bez kterých se neobejdete. Jo a geniální jsou stručné, ale výstižné informace o jednotlivých druzích sýrů, odkud pochází, kdy vznikly, k jaké příležitosti se hodí. Pokud budete se sýry začínat, určitě využijete i množství odkazů na nákup důležitých přípravků, nádob a všeho potřebného k úspěšnému sýraření.
Magda RADOSTOVÁwww.magdaradostova.com

Možná vás teď napadá...

  • Zvládnu to i jako úplný záčátečník?
    Samozřejmě :-). Výroba sýrů má sice svá úskalí, ale majitelé eBooku i účastníci kurzů se shodují na tom, že je překvapilo, že to vlastně není taková věda, jak očekávali. Navíc veškeré postupy jsou popsány opravdu podrobně.
  • Mám opravdu malou kuchyňku. Má cenu eBook pořizovat? Co když se tam "nevejdu"?
    To vůbec nevadí :-). Při výrobě sýrů si v podstatě vystačíte i s jednoplotýnkovým vařičem. Navíc většina receptů je sepsána na výrobu z 6l mléka. Takže nebudete potřebovat žádný "prádelní" hrnec.
  • Nemůžu si informace, které jsou v eBooku najít na internetu?
    Internet je samozřejmě plný informací. Ale při debatách s účastníky mých kurzů jsem opakovaně zjistila jednu věc. A to, že začátečník se v té záplavě snadno ztratí. Na základě toho jsem se rozhodla vytvořit tento eBook. Je jasný a srozumitelný pro toho, kdo si opravdu vystačí jen s výrobou třeba Korbáčků a Farmářů nebo tvarohu, ale zároveň je i základem pro ty, co se chtějí časem pustit i do složitějších sýrů, jako je třeba Parmezán nebo Čedar.
  • Máte nějaký další dotaz?

          Napište mi na zuzka@makeithome.cz

Zuzčin e-book je přesně to, co jsem potřebovala. Jako začátečník jsem v e-booku našla vše, abych byla schopná vyrobit své první sýry. Najdete v něm spoustu krásných fotografií, kde uvidíte výrobu sýra v jednotlivých fázích a Zuzka vše popisuje podrobně a srozumitelně. Na výběr máte spoustu receptů s „tajnými“ tipy přímo ze Zuzčiny mléčné kuchyně. Objevíte kouzlo výroby korbáčků, farmářského sýra, tvarohu a brynzy a spousty dalších dobrůtek na váš stůl. E-book vám nenabízí jen recepty, ale i tipy na nákup všeho potřebného náčiní. Je to komplexní příručka, pro začátečníka k nezaplacení
Petra KUBALÁKOVÁwww.fitanimal.cz