Udělej to domácí: Sýry a mléčné výrobky
"Kompletní průvodce pro začátečníky a mírně pokročilé, které také nadchla domácí výroba sýrů. Včetně receptů a podrobných postupů."
Proč jsem se rozhodla napsat tento eBook?
Na mém Kurzu výroby sýrů, na kterém vyrábíme 4-5 druhů produktů, absoventi získají základní znalosti, jak domácí sýr vyrobit, jak se chová mléko nebo jak funguje syřidlo. Od těchto znalostí se můžou odrazit a jsou většinou schopní vyrobit podle receptu téměř jakýkoliv sýr.
Nicméně i po kurzu se na mě poměrně často obraceli s dotazy na recept na konkrétní sýr případně s tím, že jim v receptu není něco jasné.
Rozhodla jsem se proto sepsat eBook jako průvodce pro absolventy kurzu, kde jsem obsah kurzu shrnula a doplnila ještě o spoustu užitečných informací, na které během jednoho dne většinou není čas. Kromě receptů i například Výpočet síly syřidla nebo Uzení sýrů, kterým jsou v eBooku věnovány samostatné kapitoly.
Tady máte malou ochutnávku, ať víte, na co se těšit
Tento eBook není možné zakoupit samostatně. Je určen pouze pro absolventy mého kurzu, kteří jej získávají jako BONUS.
"Jednoducho a zrozumitelne napísaný návod ako si vyrobit´ výborný domáci syr a iné výrobky z mlieka. Pochopí to i úplný syrový začiatočník a závislost´sa prejaví už po prvom recepte. Určite odporúčam!
Zuzčin e-book je přesně to, co jsem potřebovala. Jako začátečník jsem v e-booku našla vše, abych byla schopná vyrobit své první sýry. Najdete v něm spoustu krásných fotografií, kde uvidíte výrobu sýra v jednotlivých fázích a Zuzka vše popisuje podrobně a srozumitelně. Na výběr máte spoustu receptů s „tajnými“ tipy přímo ze Zuzčiny mléčné kuchyně. Objevíte kouzlo výroby korbáčků, farmářského sýra, tvarohu a brynzy a spousty dalších dobrůtek na váš stůl. E-book vám nenabízí jen recepty, ale i tipy na nákup všeho potřebného náčiní. Je to komplexní příručka, pro začátečníka k nezaplacení
Ebook se čte jedním dechem, není to jen tím, že miluji sýry a tak hltám každé písmeno, ale je to poutavě napsané a přistihuji se u toho, jak se po celou dobu čtení usmívám, má to v sobě ohromný pozitivní náboj. Návody jsou perfektně popsané a když zapochybuji, jak kdyby to Zuzanka tušila, je tam fotka na vyjasněnou. Ebook odpověděl na všechny mé otázky, poradil opravdu krok po kroku s výrobou sýrů, všem moc doporučuji.
Budu se těšit na setkání na jednom z kurzů. Seznam termínů najdete ZDE.