Kurz výroby sýrů
VÁNOČNÍ SLEVA 10%
NA VŠECHNY CELODENNÍ KURZY VÝROBY SÝRŮ VČETNĚ TĚCH BEZ TERMÍNU
S KÓDEM "CHRISTMAS"
Víte jak si doma vyrobit korbáčky, čerstvý sýr nebo smetanový jogurt?
Kde se potkáme?
JIHOMORAVSKÝ KRAJ
Pizzerie Na Sokolovně
Masarykova 52
Sokolnice
VYSOČINA
Studio Gurmandie
Pístov 41
Jihlava
www.gurmandie.cz
ZLÍNSKÝ KRAJ
Cukrárna a kavárna
U dvojčat
Salaš 83
Bohuslavice u Zlína
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
budova hasičské zbrojnice
D. Růži 12
Stará Ves nad Ondřejnicí
OLOMOUCKÝ KRAJ
Sluňákov, o. p. s.
Skrbeňská 669/70
Horka nad Moravou
ÚSTECKÝ KRAJ
Obecní úřad
Chodouny 20
Chodouny
CENA KURZU 2190,-
Nevíte? Ráda vás to naučím!
Přijďte na jednodenní Kurz výroby sýrů a uvidíte, že to není nic složitého.
Ve skupině maximálně šestnácti lidí vám ukážu jak si vyrobit během pár hodin výborné sýry bez konzervantů, škrobů a podobných chuťovek.
VŠE CO SI VYROBÍTE, SI ODNESETE DOMŮ a můžete ohromit třeba tchýni 🙂
A co vás na kurzu čeká?
- Trocha teorie - dozvíte se něco o vzniku sýra a historii sýraření, základní techniky a postupy při výrobě sýra. Ale nebojte se, nebude toho moc 🙂
- Praxe, praxe a zase praxe - naučíte se jak na JOGURT, FARMÁŘSKÝ SÝR, grilovací sýr HALLOUMI, RICOTTU, PARENICE, JADEL a samozřejmě KORBÁČKY 🙂
- Strávíte super den plný tvoření ve společnosti fajn lidí
- Po celý den k dispozici drobné občerstvení (v případě konání kurzu v restauraci za poplatek)
A to není všechno, mám pro vás i BONUS
- eBook "Udělej to domácí - sýry a mléčné výrobky" v hodnotě 590,- přednostně a ZDARMA
Co všechno v eBooku najdete? Podívejte se SEM
- přístup do uzavřené skupiny na Facebooku pouze pro absolventy kurzu a majitele eBooku, kde získáte spoustu dalších cenných informací a rad
- dárkový certifkát, pokud chcete kurz věnovat jako dárek (certifikát najdete v potvrzovacím emailu po zaplacení vaší objednávky, stačího ho vytisknout a dopsat jméno obdarovaného)
Aktuální termíny:
16. 11. 2024 Bohuslavice u Zlína
30. 11. 2024 Sokolnice
1. 12. 2024 Jihlava
8. 12. 2024 Olomouc
14. 12. 2024 Sokolnice
11. 1. 2025 Sokolnice
12. 1. 2025 Sokolnice
18. 1. 2025 Bohuslavice u Zlína
19. 1. 2025 Olomouc
8. 2. 2025 Chodouny
16. 2. 2025 Jihlava
22. 2. 2025 Stará Ves nad Ondřejnicí
9. 3. 2025 Olomouc
16. 3. 2025 Bohuslavice u Zlína
22. 3. 2025 Sokolnice
23. 3. 2025 Jihlava
29. 3. 2025 Chodouny
6. 4. 2025 Stará Ves nad Ondřejnicí
26. 4. 2025 Chodouny
VÁŠ TERMÍN SI PROSÍM ZVOLTE V OBJEDNÁVCE
Info pro účastníky:
Jak dlouho kurz trvá?
Začínáme v 9,00 a končíme obvykle kolem 16,00 (podle toho, jak budete šikovní :-))
Mám si brát něco s sebou?
Ano. Plastové krabičky s víčkem nebo alespoň sáčky na hotové sýry. Pokud si budete chtít odvézt i syrovátku, vezměte si vhodnou nádobu.
Jak je to s jídlem?
Stačí menší svačina. Oběd zajišťujeme buď přímo na místě nebo dovozem z některé z blízkých restaurací. Oběd není potřeba objednávat dopředu.
"Úžasný den. Ještě jednou velký dík, Zuzi. Nemělo to chybu a doma velký úspěch z ochutnávek."
"Zuzi, díky moc. Bylo to super! A hlavně jsi to vysvětlovala tak, aby to fakt každý pochopil a vyzkoušel. Polopatě, srozumitelně. Super."
"Kurz byl super v tom, že z převážné většiny času to bylo o praktických ukázkách a vyzkoušení si celého procesu. Bylo super, že to nebylo jen povídání o něčem, jelikož v tomto případě je názorná ukázka platnější než 1000 slov. Jsem moc spokojená, sýrování se mi daří a všem v okolí chutná."
Tady můžete nakouknout, jak to vypadalo na minulých kurzech
Kdo jsem?
Jmenuji se Zuzana Hradílková a sýry vyrábím už několik let.
Platí u mě, že "nouze naučila Dalibora housti". Se sýrařením jsem začala v době, kdy jsem si pořídila kozu a musela vyřešit, co s mlékem, jelikož dětičky nad ním ohrnovaly nos. Koza už není, ale nadšení zůstalo 🙂
Postupně jsem se od těch nejjednodušších propracovala až k lisovaným, zrajícím, s plísní i bez a pořád mě to moc baví.
Na svém kurzu Vás naučím základy sýraření, které zvládne opravdu každý.
POTŘEBUJETE POMOC NEBO MÁTE DOTAZ?
zuzka@makeithome.cz