Kurz výroby sýrů
Víte jak si doma vyrobit korbáčky, čerstvý sýr nebo smetanový jogurt?
Kde se potkáme?
JIHOMORAVSKÝ KRAJ
Pizzerie Na sokolovně
Masarykova 52
Sokolnice
Cena kurzu: 1790,-
VYSOČINA
Studio Gurmandie
Pístov 41
Jihlava
www.gurmandie.cz
Cena kurzu 2190,-
ZLÍNSKÝ KRAJ
Cukrárna a kavárna u dvojčat
Salaš 83
Bohuslavice u Zlína
Cena kurzu 2190,-
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
budova hasičské zbrojnice
D. Růži 12
Stará Ves nad Ondřejnicí
Cena kurzu 2190,-
OLOMOUCKÝ KRAJ
Sluňákov, o. p. s.
Skrbeňská 669/70
Horka nad Moravou
Cena kurzu 2190,-



Nevíte? Ráda vás to naučím!
Přijďte na jednodenní Kurz výroby sýrů a uvidíte, že to není nic složitého.
Ve skupině maximálně šestnácti lidí vám ukážu jak si vyrobit během pár hodin výborné sýry bez konzervantů, škrobů a podobných chuťovek.
VŠE CO SI VYROBÍTE, SI ODNESETE DOMŮ a můžete ohromit třeba tchýni 🙂

A co vás na kurzu čeká?
- Trocha teorie - dozvíte se něco o vzniku sýra a historii sýraření, základní techniky a postupy při výrobě sýra. Ale nebojte se, nebude toho moc 🙂
- Praxe, praxe a zase praxe - naučíte se jak na JOGURT, FARMÁŘSKÝ SÝR, grilovací sýr HALLOUMI, RICOTTU, PARENICE, JADEL a samozřejmě KORBÁČKY 🙂
- Strávíte super den plný tvoření ve společnosti fajn lidí
- Po celý den k dispozici drobné občerstvení (v případě konání kurzu v restauraci za poplatek)
A to není všechno, mám pro vás i BONUS
- eBook "Udělej to domácí - sýry a mléčné výrobky" v hodnotě 590,- přednostně a ZDARMA
Co všechno v eBooku najdete? Podívejte se SEM
- přístup do uzavřené skupiny na Facebooku pouze pro absolventy kurzu a majitele eBooku, kde získáte spoustu dalších cenných informací a rad
- dárkový certifkát, pokud chcete kurz věnovat jako dárek (certifikát najdete v potvrzovacím emailu po zaplacení vaší objednávky, stačího ho vytisknout a dopsat jméno obdarovaného)
Aktuální termíny:
25. 11. 2023 Stará Ves nad Ondřejnicí
2. 12. 2023 Sokolnice
10. 12. 2023 Olomouc
20. 1. 2024 Sokolnice
21. 1. 2024 Sokolnice
27. 1. 2024 Jihlava
28. 1. 2024 Jihlava
4. 2. 2024 Bohuslavice U Zlína
10. 2. 2024 Olomouc
3. 3. 2024 Olomouc
23. 3. 2024 Jihlava
24. 3. 2024 Jihlava
21. 4. 2024 Bohuslavice u Zlína
VÁŠ TERMÍN SI PROSÍM ZVOLTE V OBJEDNÁVCE


Info pro účastníky:
Jak dlouho kurz trvá?
Začínáme v 9,00 a končíme obvykle kolem 16,00 (podle toho, jak budete šikovní :-))
Mám si brát něco s sebou?
Ano. Plastové krabičky s víčkem nebo alespoň sáčky na hotové sýry. Pokud si budete chtít odvézt i syrovátku, vezměte si vhodnou nádobu.
Jak je to s jídlem?
Stačí menší svačina. Oběd zajišťujeme buď přímo na místě nebo dovozem z některé z blízkých restaurací. Oběd není potřeba objednávat dopředu.
"Úžasný den. Ještě jednou velký dík, Zuzi. Nemělo to chybu a doma velký úspěch z ochutnávek."
"Zuzi, díky moc. Bylo to super! A hlavně jsi to vysvětlovala tak, aby to fakt každý pochopil a vyzkoušel. Polopatě, srozumitelně. Super."
"Kurz byl super v tom, že z převážné většiny času to bylo o praktických ukázkách a vyzkoušení si celého procesu. Bylo super, že to nebylo jen povídání o něčem, jelikož v tomto případě je názorná ukázka platnější než 1000 slov. Jsem moc spokojená, sýrování se mi daří a všem v okolí chutná."
Kdo jsem?
Jmenuji se Zuzana Hradílková a sýry vyrábím už několik let.
Platí u mě, že "nouze naučila Dalibora housti". Se sýrařením jsem začala v době, kdy jsem si pořídila kozu a musela vyřešit, co s mlékem, jelikož dětičky nad ním ohrnovaly nos. Koza už není, ale nadšení zůstalo 🙂
Postupně jsem se od těch nejjednodušších propracovala až k lisovaným, zrajícím, s plísní i bez a pořád mě to moc baví.
Na svém kurzu Vás naučím základy sýraření, které zvládne opravdu každý.

POTŘEBUJETE POMOC NEBO MÁTE DOTAZ?
zuzka@makeithome.cz