Kurz výroby sýrů
Víte jak si doma vyrobit korbáčky, čerstvý sýr nebo smetanový jogurt?
Kde se potkáme?
JIHOMORAVSKÝ KRAJ
Pizzerie Na Sokolovně
Masarykova 52
Sokolnice
Cena kurzu: 1790,-
VYSOČINA
Studio Gurmandie
Pístov 41
Jihlava
www.gurmandie.cz
Cena kurzu 2190,-
ZLÍNSKÝ KRAJ
Cukrárna a kavárna
U dvojčat
Salaš 83
Bohuslavice u Zlína
Cena kurzu 2190,-
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
budova hasičské zbrojnice
D. Růži 12
Stará Ves nad Ondřejnicí
Cena kurzu 2190,-
OLOMOUCKÝ KRAJ
Sluňákov, o. p. s.
Skrbeňská 669/70
Horka nad Moravou
Cena kurzu 2190,-
Nevíte? Ráda vás to naučím!
Přijďte na jednodenní Kurz výroby sýrů a uvidíte, že to není nic složitého.
Ve skupině maximálně šestnácti lidí vám ukážu jak si vyrobit během pár hodin výborné sýry bez konzervantů, škrobů a podobných chuťovek.
VŠE CO SI VYROBÍTE, SI ODNESETE DOMŮ a můžete ohromit třeba tchýni 🙂
A co vás na kurzu čeká?
- Trocha teorie - dozvíte se něco o vzniku sýra a historii sýraření, základní techniky a postupy při výrobě sýra. Ale nebojte se, nebude toho moc 🙂
- Praxe, praxe a zase praxe - naučíte se jak na JOGURT, FARMÁŘSKÝ SÝR, grilovací sýr HALLOUMI, RICOTTU, PARENICE, JADEL a samozřejmě KORBÁČKY 🙂
- Strávíte super den plný tvoření ve společnosti fajn lidí
- Po celý den k dispozici drobné občerstvení (v případě konání kurzu v restauraci za poplatek)
A to není všechno, mám pro vás i BONUS
- eBook "Udělej to domácí - sýry a mléčné výrobky" v hodnotě 590,- přednostně a ZDARMA
Co všechno v eBooku najdete? Podívejte se SEM
- přístup do uzavřené skupiny na Facebooku pouze pro absolventy kurzu a majitele eBooku, kde získáte spoustu dalších cenných informací a rad
- dárkový certifkát, pokud chcete kurz věnovat jako dárek (certifikát najdete v potvrzovacím emailu po zaplacení vaší objednávky, stačího ho vytisknout a dopsat jméno obdarovaného)
Aktuální termíny:
6. 4. 2024 Sokolnice
7. 4. 2024 Sokolnice
21. 4. 2024 Bohuslavice u Zlína
19. 5. 2024 Sokolnice
9. 6. 2024 Sokolnice
16. 6. 2024 Jihlava
22. 6. 2024 Bohuslavice u Zlína
VÁŠ TERMÍN SI PROSÍM ZVOLTE V OBJEDNÁVCE
Info pro účastníky:
Jak dlouho kurz trvá?
Začínáme v 9,00 a končíme obvykle kolem 16,00 (podle toho, jak budete šikovní :-))
Mám si brát něco s sebou?
Ano. Plastové krabičky s víčkem nebo alespoň sáčky na hotové sýry. Pokud si budete chtít odvézt i syrovátku, vezměte si vhodnou nádobu.
Jak je to s jídlem?
Stačí menší svačina. Oběd zajišťujeme buď přímo na místě nebo dovozem z některé z blízkých restaurací. Oběd není potřeba objednávat dopředu.
"Úžasný den. Ještě jednou velký dík, Zuzi. Nemělo to chybu a doma velký úspěch z ochutnávek."
"Zuzi, díky moc. Bylo to super! A hlavně jsi to vysvětlovala tak, aby to fakt každý pochopil a vyzkoušel. Polopatě, srozumitelně. Super."
"Kurz byl super v tom, že z převážné většiny času to bylo o praktických ukázkách a vyzkoušení si celého procesu. Bylo super, že to nebylo jen povídání o něčem, jelikož v tomto případě je názorná ukázka platnější než 1000 slov. Jsem moc spokojená, sýrování se mi daří a všem v okolí chutná."
Tady můžete nakouknout, jak to vypadalo na minulých kurzech
Kdo jsem?
Jmenuji se Zuzana Hradílková a sýry vyrábím už několik let.
Platí u mě, že "nouze naučila Dalibora housti". Se sýrařením jsem začala v době, kdy jsem si pořídila kozu a musela vyřešit, co s mlékem, jelikož dětičky nad ním ohrnovaly nos. Koza už není, ale nadšení zůstalo 🙂
Postupně jsem se od těch nejjednodušších propracovala až k lisovaným, zrajícím, s plísní i bez a pořád mě to moc baví.
Na svém kurzu Vás naučím základy sýraření, které zvládne opravdu každý.
POTŘEBUJETE POMOC NEBO MÁTE DOTAZ?
zuzka@makeithome.cz