Kurz "Korbáčky a další pařené sýry"
Taky je milujete?
Korbáčky... Neznám snad nikoho, kdo ne.
Jako děti jsme je měli za velkou vzácnost a rozebírali jsme je na tenoučké nitky, aby jsme si je vychutnali co nejdýl. Ale je to jenom můj pocit, nebo už prostě v těch obchodech nejsou, co bývali?
Chcete se vrátit do dětství? Vyrobte si je doma. Během jednoho odpoledne vás v malé skupince stejných nadšenců naučím jak na to. A garantuju vám, že doma vám utrhají ruce a v obchodě si je už nekoupíte :-).
Nebo vás zajímá výroba sýrů komplexně? Přijďte na celodenní kurz, kde se dozvíte vše od základů a navíc si vyrobíme luxusní jogurt a čtyři druhy sýrů (samozřejmě včetně korbáčků :-))
Více informací o celodenním kurzu najdete ZDE
Aktuální termíny:
20. 4. 2023 Sokolnice
4. 5. 2023 Sokolnice
VÁŠ TERMÍN SI PROSÍM ZVOLTE V OBJEDNÁVCE
I tohle s trochou šikovnosti zvládnete vyrobit z "těsta" na pařené sýry 🙂
Ale nejsou to jenom korbáčky...
Věděli jste, že z "těsta" na pařené sýry se nevyrábí jen korbáčky? Co třeba parenice, jadel nebo oštěpek? Hmmm...? To všechno si vyzkoušíme :-).
Nebo vás zajímá, jak pařené sýry vyudit, aby vám "neodtekly" do udírny. I o tom si povíme.
Bonus!
Jako poděkování dostanete veškeré informace přehledně zpracované, abyste ani doma na nic nezapomněli 🙂
A pokud chcete kurz věnovat jako dárek, po zaplacení vám do emailové schránky přijde dárkový certifikát. Ten stačí jen vytisknout a dopsat jméno obdarovaného.
Info pro účastníky:
Jak dlouho kurz trvá?
Kurz probíhá ve všední dny od 16,00 a trvá cca 3 hodiny.
Kde se potkáme?
V Sokolnicích u Brna na adrese Komenského 162 (budova pošty, vchod zboku od parkoviště). Mapa je ZDE.
Mám si brát něco s sebou?
Ano, plastové krabičky nebo sáčky na hotové výrobky.
Kolik kurz stojí?
Cena kurzu je 790,-
Kdo jsem?
Jmenuji se Zuzana Hradílková a sýry vyrábím už několik let.
Platí u mě, že "nouze naučila Dalibora housti". Se sýrařením jsem začala v době, kdy jsem si pořídila kozu a musela vyřešit, co s mlékem, jelikož dětičky nad ním ohrnovaly nos. Koza už není, ale nadšení zůstalo 🙂
Postupně jsem se od těch nejjednodušších propracovala až k lisovaným, zrajícím, s plísní i bez a pořád mě to moc baví.
Na svém kurzu Vás naučím základy sýraření, které zvládne opravdu každý.