Kurz "Korbáčky a další pařené sýry"

Taky je milujete?

Korbáčky... Neznám snad nikoho, kdo ne.

Jako děti jsme je měli za velkou vzácnost a rozebírali jsme je na tenoučké nitky, aby jsme si je vychutnali co nejdýl. Ale je to jenom můj pocit, nebo už prostě v těch obchodech nejsou, co bývali? 

Chcete se vrátit do dětství? Vyrobte si je doma. Během jednoho odpoledne vás v malé skupince stejných nadšenců naučím jak na to. A garantuju vám, že doma vám utrhají ruce a v obchodě si je už nekoupíte :-).

Nebo vás zajímá výroba sýrů komplexně? Přijďte na celodenní kurz, kde se dozvíte vše od základů a navíc si vyrobíme luxusní jogurt a čtyři druhy sýrů (samozřejmě včetně korbáčků :-))

Více informací o celodenním kurzu najdete ZDE

Aktuální termíny:

20. 4. 2023 Sokolnice

4. 5. 2023 Sokolnice

VÁŠ TERMÍN SI PROSÍM ZVOLTE V OBJEDNÁVCE

I tohle s trochou šikovnosti zvládnete vyrobit z "těsta" na pařené sýry 🙂

Ale nejsou to jenom korbáčky...

Věděli jste, že z "těsta" na pařené sýry se nevyrábí jen korbáčky? Co třeba parenice, jadel nebo oštěpek? Hmmm...? To všechno si vyzkoušíme :-).

Nebo vás zajímá, jak pařené sýry vyudit, aby vám "neodtekly" do udírny. I o tom si povíme.

 

Bonus!

Jako poděkování dostanete veškeré informace přehledně zpracované, abyste ani doma na nic nezapomněli 🙂

A pokud chcete kurz věnovat jako dárek, po zaplacení vám do emailové schránky přijde dárkový certifikát. Ten stačí jen vytisknout a dopsat jméno obdarovaného.

Info pro účastníky:

Jak dlouho kurz trvá?
Kurz probíhá ve všední dny od 16,00 a trvá cca 3 hodiny.

Kde se potkáme?
V Sokolnicích u Brna na adrese Komenského 162 (budova pošty, vchod zboku od parkoviště). Mapa je ZDE.

Mám si brát něco s sebou?
Ano, plastové krabičky nebo sáčky na hotové výrobky.

Kolik kurz stojí?
Cena kurzu je 790,-

Kdo jsem?

Jmenuji se Zuzana Hradílková a sýry vyrábím už několik let. 

Platí u mě, že "nouze naučila Dalibora housti". Se sýrařením jsem začala v době, kdy jsem si pořídila kozu a musela vyřešit, co s mlékem, jelikož dětičky nad ním ohrnovaly nos. Koza už není, ale nadšení zůstalo 🙂

Postupně jsem se od těch nejjednodušších propracovala až k lisovaným, zrajícím, s plísní i bez a pořád mě to moc baví.

Na svém kurzu Vás naučím základy sýraření, které zvládne opravdu každý.